dinsdag 24 augustus 2010

Misbruikt gemaakt van mij door ABDLTB club

De mensen achter ABDLTB club zijn wel een stel profiteurs, uitbuiters en schreeuwers. Het volgende is aan de hand ik ging naar mijn berichten kijken daar en tot mijn verbazing kreeg ik een berichtje van een andere moderator daar namelijk John die mij vertelde dat ik geen moderator meer was en dit in overleg met andere moderators is gebeurd. Heel vreemd dat ik dat dan niet van Michel de eigenaar te horen krijg maar van een mede moderator te horen moet krijgen. 

Ik heb me heel lang met volle inzet voor ABDLTB club ingezet om te zorgen dat vooral de chat veilig was voor tieners en dat er geen gekke of rare dingen gebeurden binnen de chat. En bij problemen altijd contact opgenomen met andere moderators zoals voorheen Diaperfan en nadat die was weggegaan met Sam en John zodat er altijd overleg plaats vond tussen mij en de andere moderators en dat ze op de hoogte waren van hoe het er aan toe ging.

Het verbaast mij enigszins dat men binnen deze club zo met andere mensen omgaat ik voel me behoorlijk misbruikt door ABDLTB club gezien ik me altijd voor volle 100% heb ingezet daar voor de club maar anderzijds kijk ik er ook niet van op gezien dat Diaperfan daar ook al weg is gegaan en Peuterdaphne eerst was binnengehaald en korte tijd later ook ineens weer moderator af was. Volgens mij ben je alleen maar goed als ze goed misbruik van je kunnen maken.

Ik heb aangegeven dat ze mijn account en berichten maar moeten wissen bij ABDLTB club omdat ik niks meer met die bedriegers en oplichters te maken wil hebben. Want dat soort mensen die anderen misbruiken om er zelf beter van te worden kan ik missen als kiespijn.

Mij zie je er in ieder geval nooit meer, het is jammer dat het zo moet gaan en hoop dan ook dat ABDLTB club heel snel ter ziele mag gaan enkel en alleen al voor de mensen die misbruikt zijn door hun.
 

Nieuw forum alleen voor mensen met baby en peuter gevoelens

Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en ben zelf een forum begonnen uitsluitend voor mensen met gevoelens om zich weer baby of peuter te willen voelen. Ik heb gezien en gemerkt dat veel luierliefhebbers totaal niks hebben met onze gevoelens voor het zich weer baby of peuter willen voelen waardoor ik het idee kreeg dat er iets moest gaan gebeuren namelijk een eigen plekje voor tieners en volwassenen met baby en peuter gevoelens waar ze met elkaar gezellig kunnen discussiƫren via een forum.

Het aantal mensen met gevoelens voor het zich weer baby of peuter willen voelen is vele malen kleiner dan de luierliefhebbers. Toch vindt ik het belangrijk dat juist de mensen met gevoelens om zich weer baby of peuter te willen voelen een plek moeten hebben waar ze met lotgenoten kunnen communiceren en wie kan dat dan beter doen dan iemand die zelf ook in het wereldje van infantilisme of AB/TB zijn zit. Die dus thuis is in het wereldje en over zaken mee kan praten die alleen maar bekend zijn onder de AB/TB'ers en nauwelijks of niet onder luierliefhebbers omdat het vaak zaken zijn die luierliefhebbers niet interesseren.


Je kunt het nieuwe forum vinden op: 
http://hetluierhoekje.yourbb.nl/

TOT ZIENS OP HET NIEUWE FORUM 


zaterdag 21 augustus 2010

Mince.nl

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

Inpetto

Inpetto is een Duits bedrijfje voor aangepaste kleding voor tieners en jongvolwassenen tot maat 188 met een medische of verstandelijke beperking. Dus geen winkeltje AB/TB gericht te noemen maar je kunt er wel terecht voor rompertjes en trappelzakken. De prijzen zijn redelijk te noemen. 

Ondanks mijn spierziekte en geringe lengte zou ik er kunnen kopen maar vraag me meteen af waarom zou ik het doen. In Nederland heb je ook zo een winkeltje namelijk Pien & Polle dat lijkt mij veel handiger om er iets te bestellen of even langs te gaan.

Kortom Inpetto heeft geen enkele meerwaarde zeker niet voor de AB/TB scene al het daar ook niet echt voor bedoeld gezien dat ze maar tot maar 188 leveren is het voor de meeste onder ons al helemaal niet interessant dit winkeltje omdat ze alleen maar kindermaten verkopen.

Incontinentie luiers.nl

Incontinentie luiers.nl is een Nederlands bedrijfje die naar wat ik heb gehoord is opgezet door een AB'er. Ik heb is op de website rond gekeken en voor mij komt het over als een bedrijfje dat incontinentie luiers verkoopt veelal import uit Amerika en andere landen. Want bekende merken hier in Nederland zoals tena en molicare zie ik helemaal niet in hun assortiment. Wel attends maar dan de Amerikaanse vraag me af wat de meerwaarde van deze luiers is om ze te importeren boven de attends die hier op de markt zijn. De prijzen vindt ik ook niet echt interessant prijzen tussen de €1,40 en €2 per luier vindt ik zelf behoorlijk aan de prijzige kant. En denk dan ook dat het bedrijfje zich meer richt op de AB/TB/DL wereld toch dan op mensen met incontinentie want voor mensen met incontinentie zijn ze zeer zeker al niet interessant te noemen.

Ik vindt het om eerlijk te zijn geen enkele meerwaarde hebben dit bedrijfje omdat je hele goede luiers in Nederland zoals tena en molicare veel goedkoper kan krijgen via leveranciers van incontinentie materiaal in Nederland o.a. Combicare waarom zal je dan die Amerikaanse en buitenlandse luiers nemen die kwalitatief veel minder zijn dan tena en molicare.

In Nappies

In Nappies is een Engels bedrijfje gespecialiseerd in wasbare luiers en plastic bescherm broekjes en nachtkleding voor mensen met incontinentie maar ook AB/DL'ers zijn er welkom. Ik ben is gaan snuffelen op hun website en moet eerlijk zeggen ik kan er niet echt onder de indruk van raken van het aangebodene. Ik vindt het maar zeer beperkt wat ze aanbieden en wat ze aanbieden kan ik elders bij andere winkeltjes met een groter assortiment ook krijgen. De prijzen die ze vragen vallen mee gewone normale prijzen van rond de €25 voor een wasbare luier, dus niet zo een bedrijfje dat even snel geld wil verdienen over de rug van AB/TB'ers.

De hansops die ze verkopen zijn wel grappig en tegen een betaalbare prijs vanaf circa €60 dus dat is nog te doen.

Kortom een bedrijfje met een zeer beperkt assortiment maar wel met enkele leuke dingetjes waarvan ik zeg misschien dat ik die ooit is ga bestellen daar.
 

woensdag 18 augustus 2010

Meer volwassenen slapen met een teddybeer ,

Het onderstaande stukje kwam ik tegen bij een Belgische krant. Misschien is het volgende stukje wat ze daar plaatsen dat alle Belgen met een luier aan rondlopen (hihi). Maar vond het een grappig stukje om hier te plaatsen voor de genen die het nog niet gelezen hadden.

De helft van alle Britten kan geen afscheid nemen van een knuffel uit de kindertijd, een derde knuffelt het ding nog vooraleer in slaap te vallen, zo leert een Britse rondvraag. Zelfs zakenlui zeulen hun kindervriend nog mee in hun koffer.
Volgens een Britse hotelketen Travelodge, die het onderzoek liet uitvoeren, duiken regelmatig oude knuffels tussen de lakens op. Een derde van alle volwassenen kan maar moeilijk afscheid nemen van een oude troost vriend en neemt het ding af en toe nog mee in bed.

Prins Charles
Volgens de ondervraagden reduceert de pluchen vriend de stress op het einde van de dag. Meer nog, 25 procent van de heren beweert de knuffel zelfs mee op zakenreis te nemen als herinnering aan thuis. Zelfs Prins Charles reist zelden zonder zijn kinderknuffel, zo beweerde eerder de Amerikaanse auteur Christopher Andersen.

Verloren knuffels

Volgens de hotelketen werden het voorbije jaar meer dan 75.000 verloren gewaande teddy's met hun baasjes opnieuw verenigd. 

dinsdag 17 augustus 2010

AB/DL'ers die actief zijn op incontinentie forums waar ze niet thuis horen

Omdat ik incontinent ben kom ik ook op incontinentie forums uiteraard niet met mijn TB naam maar met mijn echte naam. Steeds meer zie ik berichten van mensen uit het AB/DL circuit die daar berichten gaan lopen plaatsen die totaal nergens op slaan.

Beste AB/DL'ers toon eens respect voor de mensen die om medische redenen luiers moeten dragen en die dus niets met het AB/DL wereldtje te doen hebben. Voor deze mensen is het dus geen plezier om een luier te moeten dragen voor hun is het pure noodzaak.

Ik zelf erger mij er ook mateloos aan dat sommige AB/DL'ers dit soort forums gebruiken om in contact te komen met andere luier dragers. Stop is met die onzin. De mensen die incontinent zijn zitten niet op dat soort onzin te wachten en ook de serieuze mensen binnen de AB/DL wereld kopen er niks voor als ze weer is een slechte naam krijgen door een stel zielenpoten die zo nodig weer is vervelend en irritant moeten gaan zitten doen op een forum over incontinentie die dus niet bedoeld is voor AB/DL'ers.

Probeer is met die grijze massa bovenin te denken en niet met dat bengelende ding onder je buik. Ik vindt het niet zo vreemd dat veel mensen die incontinent zijn en niks met het AB/DL wereldje te doen hebben zeggen weg wezen met die dwazen van het incontinentie forum. Nogmaals deze mensen hebben geen vrije keuze om luiers te dragen en plassen/poepen niet in een luier omdat ze het zo lekker vinden maar door een ziekte zijn ze incontinent. Leer dat is te begrijpen en laat deze mensen is met rust en blijf weg van de forums over incontinentie als je zelf niet incontinent ben en doe daar geen oproepen voor contact met andere mensen die luiers dragen wegens medische beperkingen want daarvoor is dat incontinentie forum niet bedoeld. Laat die mensen gewoon met rust en in hun waarde.

 

maandag 16 augustus 2010

HB Enterprise

HB Enterprise is geen onbekende in de AB scene ze bestaan al bijna 25 jaar. Het bedrijfje werd voorheen gerund door Mommy Hazel die ook het eerste adultbaby hotel had. Mommy Hazel is gestopt en zo ook haar adultbaby hotel maar de verkoop van AB kleding is voortgezet door familie leden van haar.

HB Enterprise is niet echt goedkoop te noemen maar de kwaliteit is wel heel goed wat ik heb gehoord van mensen die er spullen hebben gekocht. Sprak iemand die er ooit is lang geleden een pyjama met voeten had gekocht en die nog steeds mooi is en gedragen wordt. Dan beter wat meer betalen dat je er lang mee doet dan goedkoop en rommel hebt.

Ze hebben ook een goedkopere Z-range die kwalitatief iets minder is maar zeker niet slecht te noemen en misschien beter bij het budget van velen van ons past.


Ze zijn vooral gespecialiseerd in kleding voor sissy baby's maar ze hebben ook een boel andere leuke en mooie dingen. Ga zeker is verder kijken op hun website want zie er wel mooie dingen bij die ik zou willen hebben.


Zeker een winkeltje waar ik mogelijk iets ga bestellen want ze hebben echt mooie dingen.

Gaggohaas

Gaggohaas is een Zwitsersbedrijf dat pyjama's met voetjes in neutrale uitvoering verkoopt in volwassenen maten. Ik moet eerlijk bekennen ik vindt de prijzen absurd hoog daar want voor een pyjama met voeten voor volwassenen vragen ze maar liefst meer dan €110 dan weet ik wel goedkopere adresjes die je ook op mijn weblog kan vinden.

Niet echt een meerwaarde dit bedrijfje zeker niet voor AB/TB'ers want voor veel minder geld heb je al elders een pyjama met voetjes en zelfs als je dat wilt met kinderlijke print.

Kortom dikke streep door dit bedrijfje want ze zijn veel te duur en hebben beperkt aanbod.
 

Fun Plastic

Fun Plastic is een Duits bedrijfje dat zoals de naam al doet vermoeden plastic fetisj kleding verkoopt. Ze hebben een klein assortiment aan adultbaby kleding. Ik zelf ben totaal geen liefhebster van plastic kleding dus voor mij heeft het bedrijfje zo en zo al geen enkele waarde en zal er zelf dan ook niets bestellen.

Maar voor de plastic liefhebbers onder de AB/TB'ers is het misschien wel iets voor hun de prijzen vindt ik zelf wel meevallen dus daar ligt het zeker niet aan.

Fetware

Fetware is een Amerikaans bedrijf die luiers, plastic broekjes en AB kleding verkoopt. Ik heb eens op hun website zitten kijken en moet eerlijk bekennen kan niet echt onder de indruk raken van wat ze aanbieden want echt aparte dingen hebben ze niet in hun assortiment. Hetgeen ik gezien heb kan ik bij elk ander bedrijfje op de AB markt ook krijgen. 

De prijzen zijn normaal te noemen alleen zal je ook hier weer met zeer hoge verzendkosten te maken hebben.

Niet echt een bedrijfje dat bij mijn favorieten behoord om er iets te kopen omdat ik het materiaal ook bij mijn vaste adresjes kan verkrijgen waar ik altijd al koop. Dus niet echt een meerwaarde voor mij dit bedrijfje.
 

zaterdag 14 augustus 2010

Betalingen doen voor anderen via je credtit card (zeker niet doen)

Ik wilde even voor het volgende waarschuwen op de forums zie ik nu ook al berichten van AB/TB/DL'ers die vragen of iemand in het bezit is van een creditcard en zo ja of de bezitter van een creditcard dan een betaling kan doen voor iemand zonder creditcard. De persoon zonder creditcard biedt netjes aan het geld op de rekening van de creditcard bezitter te storten.

De reden voor deze oproep is dat iemand nog dezelfde avond op een AB/DL Site wilde en voor een maand een lidmaatschap daar wilde omdat als die het via de bank of international money order hoge kosten had en volgens die persoon 14 dagen moest wachten. Iets wat mij heel vreemd in de oren klinkt dat het 14 dagen duurt want bij money transfer en western union is binnen 24 uur het geld op de rekening naar wie je het geld overmaakt waar ook ter wereld. Kost een paar euro extra maar het geld komt er wel.

Ook wijs ik er op dat juist paypal in het leven is geroepen om creditcard fraudes tegen te gaan want er zijn hele groepen actief op internet die proberen creditcard gegevens te achterhalen. Er is zelfs een hele illegale handel in gestolen creditcard nummers. 

Bij paypal ben je 45 dagen verzekerd op je bestelling dus krijg je zo en zo je geld terug als er iets mis gaat . Bij creditcard ben je ook wel verzekerd maar gaat het toch wat moeilijker om je geld terug te krijgen als er fraude wordt gepleegd. 


Daarbij komt ook nog is als je nu een betaling doet voor een lidmaatschap en zeker als dat in het weekend gebeurt dat je niet meteen dezelfde dag ook je lidmaatschap ingaat. Omdat ze eerst de gegevens moeten controleren en verwerken zeker met creditcard gegevens zijn ze vrij secuur omdat iedereen weet hoe fraude gevoelig deze creditcards zijn.


Ook is het vaak zo als je met creditcard een bestelling doet ergens dat veel bedrijven niet accepteren dat de dienst of goederen voor derden zijn. Hiermee wordt bedoeld geen spullen of diensten bestellen en aflevering op een ander adres dan je eigen adres dit is ook om fraudes te voorkomen. Vaak is het ook nog zo dat mensen in het bezit zijnde van een creditcard niet altijd ook betalingen kunnen doen aan bedrijven in de AB/DL scene vooral als ze met een partner samen wonen. Vaak staat op de bank afschrijving de naam van zo een bedrijfje vermeld en vaak is dat iets waar uit blijkt dat het een AB/DL bedrijfje is. Lijkt me niet echt handig als je partner niet van je AB/DL gevoelens weet. Het voordeel van betalen via paypal is dat er alleen maar komt te staan een betaling aan paypal dan en niet de naam van de leverancier van AB/DL diensten.


Zelf vindt ik een bedrijfje dat op internet zit en geen mogelijkheid biedt om via paypal te betalen dat je daar beter niets kunt bestellen dan. 

Maar wil je toch via creditcard betalen en hebt zelf geen creditcard omdat je inkomsten te laag zijn of om een andere reden niet krijgt dan bestaat er de mogelijkheid een prepaid creditcard te  bestellen. Met deze kaart kun je alleen bestellen tot het bedrag dat je zelf hebt opgeladen op de kaart. Dus niet voldoende geld op de kaart dan kan je gewoon niet bestellen en betalen. Iedereen kan voor zo een kaart in aanmerking komen ongeacht je inkomen en zonder BKR toetsing. 



vrijdag 13 augustus 2010

Babygum

Babygum is een Duitstalig magazine voor de AB/DL scene die helaas niet in Nederland te koop is in de winkel en je dus via internet moet bestellen. Tegenwoordig hebben ze ook een uitgave in pdf formaat voor slechts €10,50 waardoor je niet €13,50 en hoge verzendkosten behoeft te betalen.

Het blad komt een maal per kwartaal uit en op het moment zitten ze al aan nummer 58.

Naast verhalen en foto's van AB en DL'ers in luiers vindt je er ook contact advertenties en advertenties van bedrijfjes welke spullen verkopen voor AB'ers veelal in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Zelf heb ik een zo een blad welke je hier kunt downloaden op mijn weblog gezet zodat eens kunt kijken of het iets is voor je.

Misschien is het een idee als er voldoende belangstelling is om steeds de nieuwe iedere 3 maanden aan te schaffen en de kosten onder de belangstellenden te delen als we 5 mensen hebben kom je op iets meer dan €2 per persoon dat moet volgens mij wel te doen zijn hoe meer mensen er mee doen hoe beter en hoe goedkoper het voor iedereen wordt. Ik zorg dan dat je hem per e-mail krijgt door hem naar je toe te sturen. Ik doe dit uitsluitend voor mensen binnen ABDLTB club en Het Luierparadijs en even contact opnemen via daar als je interesse hebt zodat ik kan checken of je bezoeker van deze clubs bent dit vanwege veiligheid voor mij zelf. Want ik denk dat ze bij de uitgever niet echt blij zullen zijn dat ik op deze manier andere AB/TB'ers mee laat profiteren van hun boekje.

Fancy Pants Diapers

Fancy Pants Diapers is een Amerikaans bedrijf dat wasbare luiers levert een van de velen zal ik maar zeggen de prijzen variĆ«ren tussen de €25 en €60 per stuk afhankelijk van of je 6, 1`2,16 of zelfs 26 lagen stof in de luier wilt hebben als dikte voor de absorptie. Bij 26 lagen kan je volgens mij niet eens meer normaal lopen maar misschien wel handig voor de nacht voordat deze luier lekt moet er heel wat gebeuren hoor.

Ze rekenen voor verzending naar Nederland/Vlaanderen voor het eerste artikel circa €15 en voor elk volgende artikel €3,85 per artikel. Ze bieden in ieder geval wel duidelijkheid in hun verzendkosten hetgeen je van veel andere Amerikaanse bedrijven niet kunt zeggen.

Ik heb slechts 1 artikel gezien in hun assortiment waarvan ik zeg ja die zal ik wel willen hebben en mogelijk daar ga bestellen omdat ze de enige zijn die het leveren op dit moment.

EuoDL

EuroDl is een Nederlands bedrijf dat luiers verkoopt via internet, het assortiment is niet echt groot te noemen ze verkopen Abena, Lille Supreme, Serenity, Tena en daarnaast nog een 2 tal wasbare luiers. Het voordeel van dit bedrijfje vooral voor AB/TB'ers is dat je er ook losse luiers kunt verkrijgen ideaal voor hun die af en toe een luier willen dragen en niet in de mogelijkheid zijn om een heel pak te kunnen bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid bij dit bedrijf en naar mijn weten is dit het enige bedrijf dat luiers verkoopt via internet in Nederland welke verzend via Kiala waarbij de zending naar een Kiala punt wordt gestuurd waar je de bestelling kunt ophalen zodat de postbode niet aan de deur komt ideaal voor hun die nog thuis wonen of om andere redenen geen luiers aan de deur in ontvangst kunnen nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om de luiers af te halen in Amsterdam na een telefonische afspraak met hun.

EuroDL is een bedrijfje dat uitermate geschikt is voor AB/TB'ers die een of meerdere luiers wil hebben en geen heel pak maar ook voor hun die door omstandigheden geen luiers aan huis kunnen laten afleveren. Voor mensen die wel luiers thuis in ontvangst kunnen nemen zijn ze niet echt interessant omdat ze een te klein assortiment hebben en daarbij ook duurder zijn dan bijvoorbeeld Combicare.
 

donderdag 12 augustus 2010

Erotik Shop Com

Een Nederlands bedrijfje gespecialiseerd in seks speeltjes die ook een graantje mee wil pakken uit de AB/TB scene dat is Erotik Shop Com. Het aanbod aan AB spulletjes is zeer beperkt te noemen ook niet echt waar ik van zegt van daar voor ga ik is bij hun bestellen. Het gene wat ze hebben voor de AB scene bestaat uit wat plastic en latex broekjes en wat kleding uit het zelfde materiaal. 

Nu ben ik zelf al zo en zo geen liefhebber van plastic en latex kleding maar denk dat een liefhebber van dit materiaal ook niet echt warm loopt voor dit bedrijfje gezien  het zeer geringe aanbod dat ze hebben op het gebied van AB/TB materiaal.

Mijn inziens niet echt een winkeltje wat in de AB scene thuis hoort en daarom voor mij geen enkele meer waarde heeft voor de AB/TB scene. 

Diaper Connection

Toen ik de website van Diaper Connection een Amerikaans bedrijfje wat tussen een medisch toelevering bedrijf en AB?TB winkel in zit volgens mij viel mij meteen het enorme aanbod aan artikelen op.


Naast wasbare luiers, plastic broekjes met en zonder baby print verkopen ze er ook rompertjes en de nuk 5 fopspeen. De prijzen voor de wasbare luiers, plastic broekjes en rompertjes zijn redelijk tot normaal te noemen maar voor een Nuk 5 fopspeen vragen ze wel weer een absurde hoge prijs namelijk circa €15 een beetje aan de hoge kant zal ik maar zeggen.


Zeker een bedrijfje waar ik wel even verder ga kijken en mogelijk iets ga bestellen vooral de plastic broekjes met babyprint en de rompertjes hebben daar mijn interesse.

Peuterachtig ondergoed welke over luier/trainer pant gedragen kan worden

Het volgende ondergoed vindt ik er echt grappig uit zien lekker kinderlijk en kan gewoon over een luier of trainer pant gedragen worden ze kosten circa €19 per stuk en zijn o.a te verkrijgen via Cre8tive Style 4U maar ook For Ever A kid verkoopt ze.
De hier afgebeelde zijn voor AB/TB meisjes en voor sissybaby's. Ik ga zelf zeker een paar bestellen.
De hier boven afgebeelde onderbroekjes zijn speciaal voor jongens/mannen AB/TB'ers en kosten circa €30 per stuk.

Cutest One Of All

Toen ik nadat ik de link van Cutest One Of All kreeg en is verder ben gaan kijken op de website van dit Amerikaanse bedrijfje wat zegt zich te richten op voornamelijk sissybaby's had ik al heel snel van ach nee he weer zo een bedrijfje dat heel snel rijk wil worden over de rug van AB/TB'ers. De prijzen die men vraagt voor een wasbare luier met kinderprint is ronduit belachelijk duur zeker voor Amerikaanse begrippen want een prijs van ruim €50 per stuk is 2 tot 2.5 keer de werkelijke prijs die de luiers behoren te kosten in de Verenigde Staten.

Ik zag ook dat ze de zelfde diapertapes verkochten als het Zwitserse bedrijfje alleen hier werd het per 3 en 10 yard verkocht en bij de 10 yard kon je 35-40 luiers beplakken met de tape. Uitgaande dat je met een rol die je in Zwitserland koopt voor €10.50 ongeveer 250 luier s kunt doen zou je bij dit Amerikaanse bedrijfje maar liefst bijna €40 neer tellen. Gewoon puur oplichterij en geldklopperij zal ik maar zeggen.

Ik lag helemaal dubbel van het lachen toen ik de prijzen zag van de baby jurkjes voor AB/TB die malloten vragen prijzen dat ik denk hebben we het hier over een AB/TB jurkje of over de trouwjurk van Jolanthe. Want laten we eerlijk zijn prijzen van €100 tot bijna €210 voor een jurkje is gewoon bespottelijk te noemen en pure oplichterij.

Dat het bedrijfje alleen maar uit is op zo snel mogelijk rijk worden over de rug van voornamelijk AB'ers blijkt ook wel uit dat het bedrijfje een sex lijn heeft speciaal voor AB'ers die graag een mammie horen, leuke verdiensten mag je wel zeggen want mevrouw rekent maar liefst niet schrikken $30 voor 15 minuten, $55 voor een half uur en $100 voor een uurtje om het slappe gelul van haar aan te mogen horen.

Ook verkopen ze er hypnose cd's waarvan ze zeggen dat je als je naar dit soort cd's luistert dat je ongemerkt in je luier plast (hier over elders meer informatie op mijn weblog) hiervan valt de prijs nog wel mee circa €11,50.

Kortom voor mij weer een bedrijfje waar een hele dikke vette streep door heen gaat en waar ik in ieder geval nooit iets zal bestellen.

Cuddlz

Toen ik de link had gekregen en de website van Cuddlz een AB/TB bedrijfje dat gevestigd is in Engeland bezocht had ik meteen weer zo een bedrijfje wat totaal geen meerwaarde heeft niet om negatief te doen maar gewoon het aanbod is zeer beperkt en hetgeen ze aanbieden kan je elders ook krijgen en vaak nog goedkoper. Een voorbeeld voor de Nuk 5 speen vragen ze bij Cuddlz omgerekend €14,40 dat is maar liefst bijna 3x de prijs die betaald als je hem bij Save in Duitsland zal bestellen gewoon belachelijk dus dat soort absurde prijzen.

Kortom voor mij een bedrijfje waar een hele dikke streep door heen gaat en waar ik in ieder geval nooit iets zou bestellen.

woensdag 11 augustus 2010

Kussen in de stal leuk spelletje om te spelen op de computer

Hihi dit is echt een leuk spelletje die je online kunt spelen, het speelt zich in een paarden stal af waar een jongen een meisje moet kussen maar de baas mag het niet zien. Dus alleen haar kussen als die slaapkop van een baas slaapt want is hij wakker en betrapt je dan krijg je een schop onder je gat en is het spel afgelopen. Hoe verzinnen ze het zo een spelletje.

HIER IS DE LINK

Japanse wasbare luiers

Ze zien er echt heel grappig, vrolijk en vooral heel mooi uit. Heel anders dan bij ons en zijn ook heel erg populair bij AB/TB'ers in Nederland en Vlaanderen. Een nadeel is wat ik heb gemerkt dat er heel erg moeilijk aan te komen is enerzijds omdat veel bedrijfjes die zich richten op de AB/TB markt alleen maar in het Japans zijn dus voor ons niet te lezen maar ook de prijzen van dit soort luiers is enorm hoog te noemen vanaf zo een slordige €63 tot tegen de €100 per stuk en ook de verzendkosten zijn extreem hoog. Misschien is dat ook wel de reden waarom de websites uitsluitend in het Japans zijn. Ze zien er ook nog is voor onze begrippen heel vreemd uit.


Sandra zou Sandra niet zijn als ze niet zou proberen toch aan deze luiers te geraken en ik had geluk dat een oom van mij voor zijn werk naar Tokio in Japan moest een tijdje geleden en heb hem toen het website adres van zo een bedrijfje meegegeven zodat hij er in Japan naar kon vragen. Gelukkig had die een Japanse mevrouw die goed Engels sprak op het werk daar die gebeld heeft en zo is mijn oom met die mevrouw er naar toe gegaan.

Op de eerste plaats spraken ze heel slecht Engels daar zo en en zo al een ramp dan als je er iets wilt bestellen vindt ik zelf. Maar een andere bijkomstigheid is ook nog eens dat die Japanners alle maal kleine mensen zijn dan zou je zeggen Sandra voor jouw helemaal ideaal. Nee dus want een maat smal hier moet je daar al een maat medium nemen want anders zeer grote kans dat het niet past de maten zijn totaal anders dan bij ons schiet lekker op dus. Ik wilde graag navolgende luier hebben met hallo kitty er op die vindt ik heel mooi en grappig.
Ze hadden ze naast met druk knopen sluiting ook met klittenband sluiting. Ook verkochten ze er plastic broekjes met katoenen buitenkant waar je inlegluiers in kunt stoppen of een wasbare luier die je dubbel moet vouwen zoals bijvoorbeeld zo een vierkante baby luier.

Wat ik begrepen heb is Japan voor ons Nederlanders/Vlamingen een enorm duur land misschien daarom ook die echt zeer hoge prijzen voor deze mooie luiers want ze zijn gewoon super duur te noemen ondanks dat ze heel erg mooi en schattig zijn maar wie heeft er nu tussen de 63 en 100 euro over exclusief verzendkosten voor een luier laten we eerlijk zijn. Ik vrees dat er ongeveer 1/3 aan verzendkosten bij komt.

Plastic broekjes met katoenen buitenkant

Zelf vindt ik deze heel mooi maar ook handig want je kan ze dragen als onderbroekje over je luier en er zit meteen een plastic beschermbroekje in. Ik zelf vindt onderstaande broekjes heel mooi en ga ik zeker aanschaffen zeker die met Winnie de Pooh.
Ze zijn te verkrijgen via Crea8tiveStyle4U en kosten circa €16 per stuk.

Baby/Peuter schoenen in volwassenen maten

Ze zien er echt heel mooi uit de baby/peuter schoenen ook wel Mary Jane style schoenen genoemd voor vrouwen met AB gevoelens maar ook voor sissybaby's natuurlijk. De schoenen zijn te verkrijgen in de maten UK 6.5 = 40, UK 8 = 42 en UK 10.5 = 45. Je moet dus wel een olifanten poot ongeveer hebben om deze schoenen te passen. Ze zijn te verkrijgen via Cosy 'n' Dry en kosten circa €33,50 wat best mee valt moet ik zeggen voor een paar schoenen.
De schoenen zijn ook in het zwart en wit te verkrijgen in dezelfde maten. Helaas dat ik een kleine maat heb maat 31/32 en die hebben ze helaas niet anders had ik ze zeker gekocht want ik vindt ze echt heel mooi en grappig. 

Cre8tiveStyle4U

Toen ik de link kreeg van Cre8tiveStyle4U en ik hun website zag vond ik dat ze wel leuke en aparte dingen hadden waarvan ik zeg wel leuk om te hebben. Ze zijn niet direct goedkoop te noemen maar de vaak aparte dingen die ze leveren maken ook weer een boel goed. Zo vindt ik zelf het kinderlijke ondergoed voor over een luier erg interessant maar ook de plastic broekjes met katoenen buitenkant vind ik zelf heel mooi net als de trainers pants.

Een winkeltje waar ik zeker even goed ga rondkijken en zeker een bestelling zal doen.

dinsdag 10 augustus 2010

Cosy 'n' Dry

Toen ik deze link kreeg van Cosy 'n' Dry en ik hun website zag was ik meteen verkocht hele mooie AB/TB spulletjes voor redelijke en betaalbare prijzen is een keer geen bedrijfje dat heel snel rijk wil worden maar die gewoon materiaal levert voor een normale prijs.

Ze zitten in Engeland en ze hanteren een hele schappelijk prijs voor verzendkosten namelijk circa €5 voor een hele doos zoals hier onder afgebeeld en daar kan heel wat spulletjes in gestopt worden, een reden te meer om daar is te gaan shoppen.
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment zoals wasbare luiers, plastic broekje, luier broekjes, rompertjes, jurkjes, pyjama's met voeten, spenen, flesjes en noem maar op alles voor een AB/TB.


Een absolute aanrader dit winkeltje en ik ga er zeker is wat bestellen want heb zat mooie dingen gezien die ik wel zal willen hebben.


Classy Comfort Diapers

Toen ik de link van Classy Comfort Diapers  kreeg en de website bekeek schrok ik behoorlijk en dacht weer zo een bedrijfje dat heel snel rijk wil worden over de rug van AB/TB'ers. Ik moest helemaal lachen toen ik zag dat ze ook daar Bambino luiers verkochten alleen heel wat duurder dan dat je ze rechtstreeks bij Bambino zelf besteld. Vraag me af wie er zo dom is om meer te gaan betalen dan nodig is want ze zijn al niet echt goedkoop te noemen deze luiers.
Maar ze verkopen nog meer zoals jurkjes maar ik schrik echt van de prijzen die ze vragen volgens mij sporen ze daar echt niet hoor voor een AB jurkje vragen ze maar liefst tussen de $200 en $325 waarschijnlijk is die voorzien van diamanten. Ik vraag niet om een trouwjurk maar gewoon om een AB jurkje (hihi). 

Kortom een winkeltje om maar heel snel te vergeten, die willen wel heel erg snel rijk worden over de rug van AB/TB'ers. 

Bambino diapers

De meeste AB/TB'ers zijn gek op deze luiers met kinderlijke print dus ben is gaan kijken op de website van Bambino diapers en moet zeggen ziet er mooi uit die wegwerp luiers met kinderlijke print alleen heb ik is gekeken naar de prijzen en moet zeggen best wel aan de prijzige kant wat ze vragen voor die luiers als je er een paar afneemt de prijs wordt pas leuk als je een hele doos tegelijk besteld maar dan worden de verzendkosten ook enorm hoog waardoor je nog enorm veel betaald voor deze luiers.

Mijn mening is dan ook niet een bedrijfje waar ik direct zal gaan bestellen het materiaal ziet er echt heel leuk uit maar de verzendkosten zijn gewoon zo hoog dat het niet leuk meer is om te bestellen daar. En daarbij kun je ook wegwerp luiers met kinderlijke print dichterbij bestellen bijvoorbeeld bij Save in Duitsland waardoor de verzendkosten aanzienlijk minder zijn. Dus niet echt een van mijn favorieten om een aankoop te doen.


 

Als baby gekleed over straat lopen

Ik vindt het best wel gedurfd hoor wat deze meneer doet om als baby gekleed over straat te gaan door Amsterdam. Ik zag deze foto en dacht eerst dat het een grap was van iemand die een foto bewerkt had met photoshop maar na lezen van het artikel bleek dat deze meneer echt als baby gekleed door Amsterdam loopt. 

Deze meneer een zekere Bert is geen onbekende in Amsterdam want hij schijnt regelmatig als baby gekleed over straat te gaan. Ik vindt het wel heel gewaagd en gedurfd als ik eerlijk moet zijn want volgens mij is dit echt vragen om dat mensen je uitlachen, bespotten en belachelijk maken. Ik zou het zelf in ieder geval nooit doen. Ben benieuwd of er meer mensen zijn die zo over straat gaan of zou jij dat durven ik niet hoor. Misschien is deze Bert ook wel bezoeker van ABDLTB club of Het Luierparadijs.

Vindt het wel grappig en stoer dat deze meneer er gewoon maling aan heeft wat anderen er van denken en zeggen hij voelt zich op deze manier er prettig bij. Maar weet niet of dit echt bijdraagt tot meer begrip voor AB/TB'ers van de buitenwereld.

Wasbare luiers

Veel met name oudere AB'ers geven er de voorkeur aan om wasbare luiers te dragen. Vaak omdat ze als kind ook al katoenen luiers hebben gedragen omdat je in hun kindertijd nog geen pamper had want pampers zijn pas in de 80er jaren in Nederland en Vlaanderen op de markt gekomen.

Er wordt beweerd door moeders die kinderen hebben gehad die katoenen of wasbare luiers hebben gedragen dat kinderen die een wasbare luier droegen veel eerder zindelijk waren dan tegenwoordig met de wegwerp luiers. Voor een AB/TB niet echt interessant om te weten zou je zeggen want die willen juist zo lang mogelijk een luier dragen en het liefst voor altijd. Maar er wordt ook gezegd dat je veel beter voelt dat je nat bent met een wasbare luier dan bij een wegwerp luier. En veel AB/TB'ers vinden juist dat natte gevoel van de luier een prettig gevoel.

Wie bij wasbare luiers aan vierkante lappen denkt heeft het totaal mis want ook de wasbare luier is met zijn tijd meegegaan en is helemaal voorgevormd. 

Helaas zijn wasbare luiers voor tieners en volwassenen in Nederland en Vlaanderen heel slecht te krijgen ook in de medische zorg en verpleging wordt er nauwelijks gebruik van gemaakt. Ik denk dat dit te maken heeft met de volgende redenen ze zijn hier super duur in aanschaf prijzen van €45 en meer per stuk en je hebt toch al een hele voorraad nodig als je niet iedere dag wilt wassen. Maar ik denk dat de doorslag eigenlijk is dat het heel veel werk is vooral voor het personeel in zorginstellingen en verpleeg tehuizen. Denk aan extra personeel om de luiers te wassen dan is voor hun een wegwerp luier een stuk gemakkelijker.

Er zijn in Nederland 2 bedrijven die wasbare luiers leveren voor mensen met incontinentie namelijk Maree en Carla's Company. Maree levert o.a wasbare luiers van het merk Aichner waarbij luier en beschermbroek in een zitten zoals hier onder afgebeeld.
Carla's company levert wasbare luiers waar je een plastic bescherm broek over moet dragen en die zien er zo uit.
Zelf vindt ik deze luiers er niet uit zien en geef zelf meer de voorkeur als ik wasbare luiers draag met een kinderlijke print. 
Bovenstaande luier vindt ik zelf wel heel mooi en deze is te verkrijgen bij Babykins in Canada en kost tussen de €17,50 en €19.
 

Baby Kins

Ik ben eens gaan kijken nadat ik de link had gekregen van Baby Kins een Canadees bedrijf die medische hulp middelen verkoopt en niet echt een bedrijf is voor de AB/TB scene. Ze verkopen er wasbare luiers, plastic broekjes en rompertjes. Ondanks dat het een bedrijf is wat zegt zich te richten op mensen met medische problemen (incontinentie) heb ik daar toch een beetje mijn twijfels bij want ik denk niet dat er veel mensen die incontinent zijn en niet in de AB/TB scene zitten die dit soort luiers dragen.
Want laten we eerlijk zijn hij ziet er wel heel erg kinderlijk uit en kan me bijna niet voorstellen dat iemand die incontinent is zonder AB/TB gevoelens met zo een luier aan gaat rondlopen.

De rompertjes die ze verkopen zien er wel goed en mooi uit en zijn zowel te dragen door iemand die ze om medische redenen draagt als iemand met AB/TB gevoelens.

De prijzen vallen ook heel erg mee en is zelfs erg goedkoop te noemen gezien de zeer lage koers van de Canadese dollar. Echter ik vrees wel dat hier ook enorm hoge verzendkosten berekend worden om de spullen naar Nederland of Vlaanderen te versturen.

Opzicht een leuk bedrijfje waar ik misschien wel eens iets ga bestellen, ik vindt dat ze leuke en mooie dingen hebben tegen betaalbare prijzen nu nog even afwachten hoeveel de verzendkosten bedragen en als die niet te hoog zijn overweeg ik wel om er iets te gaan kopen want heb wel wat leuke dingen gezien die ik graag zou willen hebben.

maandag 9 augustus 2010

Adult Baby Furniture

Toen ik de link van Adult Baby Furniture kreeg en de website zag had ik meteen zo iets van ja heel mooie website maar eigenlijk hebben we er weinig of niets aan. Want laten we eerlijk zijn wie gaat nu in Nederland of Vlaanderen een bed met spijlen, commode, box of kinderstoel bestellen in Phoenix Arizona in de Verenigde Staten van Amerika. Laten we eerlijk zijn de kosten van verzending in een container per boot zullen misschien wel de helft of meer van het aankoop bedrag van de meubeltjes zijn. Niet echt interessant te noemen dus.

Het ziet er echt allemaal heel mooi uit hoor ik kan niet anders zeggen. De prijzen vindt ik niet echt spectaculair te noemen ook niet met de huidige lage koers van de dollar denk ik dat je aan de zelfde prijs komt als bijvoorbeeld AB-Versand in Duitsland.

Voorheen blijkt dat ze ook AB kleding hebben verkocht maar daar zijn ze mee gestopt en ze houden zich dus alleen nog maar bezig met AB/TB meubeltjes. Helaas voor ons Nederlanders en Vlamingen te kostbaar om het naar hier te laten verschepen. Dus weer een bedrijfje waar we eigenlijk niets mee kunnen.

Raar en vreemd beleid met vergoeding voor incontinentie artikelen

Misschien ben je zelf ook wel incontinent en heb je een medische verklaring zodat je incontinentie materiaal en artikelen die je nodig hebt vergoed krijgt via het ziekenfonds. Dan zal je misschien ook wel ervaren hebben dat het belijdt dat men voert over de vergoeding wel heel erg raar en krom is en zeker bij de zorgverzekeraars.


Wegwerp luiers worden door alle zorgverzekeraars vergoed als je een medische indicatie hebt maar wel met een maximum van 144 stuks per maand tenzij je arts of specialist via een verklaring uitleg geeft dat jij door je handicap of beperking meer luiers nodig hebt per maand dan krijg je die ook zonder verdere problemen.


Met plastic bescherm broekjes doen sommige zorgverzekeraars vrij moeilijk om deze te vergoeden. Zo zijn er zorgverzekeraars die het presteren om te zeggen dat het overbodig is een plastic broekje over een wegwerp luier te dragen. Hetgeen in het verleden ook wel is tegen mijn moeder is gezegd waarop die als antwoord gaf kom jij dan even hier de was doen als er een luier gelekt heeft en het beddengoed drijfnat is of helemaal onder de rommel zit. Maar hoor ook van andere mensen met incontinentie dat zorgverzekeraars vrij moeilijk doen over het vergoeden van de plastic broekjes. De meeste zorgverzekeraars vergoeden 6 Suprima broekjes per jaar. Je moet dan wel even een aparte medische verklaring voor incontinentie bij je huisarts op specialist in het ziekenhuis vragen. Ik vindt dat zo en zo al belachelijk dat je hier ook weer een aparte verklaring voor moet aanvragen omdat je immers al een medische verklaring hebt voor je luiers waarom niet alles in een zal je dan zeggen. Maar waarschijnlijk houden ze bij die zorgverzekeraars graag van administratieve bezigheden of is het om de tijd te doden en net te doen of dat ze werken.


Zwemluiers iets wat me heel normaal lijkt voor iemand met incontinentie worden niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ik heb dat zelf mogen ervaren ondanks een verklaring van arts, psychologe, revalidatie arts en motoriek therapeute kreeg ik gewoon een brief thuis van dat het afgewezen was en dat ze het niet vergoeden. Mijn moeder is toen telefonisch verhaal gaan halen met de vraag waar dat opsloeg omdat het hier om incontinentie materiaal gaat toch zodat ik in het water kan en deel kan nemen aan therapeutische oefeningen in het water wegens mijn spierziekte. Maar daar hebben ze bij de zorgverzekeraar toch een iets andere kijk op en vooral een vrij domme kijk mag ik wel zeggen want de mensen weten echt niet waar ze over praten. Er werd zelfs gezegd dat je ook kon zwemmen met een gewoon badpak of zwembroek met daarin een luier, volgens mij hebben ze niet door dat zo een luier dan helemaal vol loopt met water en er voor zorgt dat je naar beneden wordt gezogen. Ook heb je grote kans dat de luier klapt door het vele water in de luier en de pulp van de luier in het zwembad komt waardoor je heel veel problemen kunt krijgen en misschien niet meer in het zwembad mag. 


Rompertjes om je luier op zijn plaats te houden worden ook niet vergoed door de zorgverzekeraar. Hun zeggen dat het geen incontinentie materiaal is en daarom niet vergoed wordt. Volgens hun is het gewoon ondergoed en dat moet je dus zelf bekostigen. Inderdaad kan je het ondergoed noemen alleen is het ondergoed wat er voor zorgt dat de luier op zijn plaats blijft en nog belangrijker is dat het er voor zorgt dat niet iedereen ziet dat je een luier draagt als je bijvoorbeeld bukt en er een stuk van je luier boven je broek uitkomt. Hetgeen ik en mijn moeder ook hebben aangegeven als argument maar daar hebben ze mooi maling aan.


Kortom een heel vreemd en raar beleid dat er gevoerd wordt inzake vergoeding van medische hulpmiddelen voor mensen met incontinentie. Ik weet ook wel dat er bezuinigd moet worden maar ik en de vele andere mensen in Nederland met incontinentie hebben er niet om gevraagd om incontinent te zijn. Bezuiniging OK maar niet over de rug van mensen met een medische beperking of handicap. Lijkt wel of Dagobert Duck de beslissingen neemt over de vergoeding van het materiaal dat een ieder die incontinent is zo hard nodig heeft om een zo normaal mogelijk leven te kunnen hebben en deel te kunnen nemen aan de maatschappij. En van Oom Dagobert kan ik het me voorstellen die is super gierig kan zo bij de meeste zorgverzekeraars gaan werken hij zal er niet eens opvallen denk ik.



 

4Care

4Care is een medisch toeleverings bedrijf welke ook in de AB/TB scene bekend is vooral om zijn rompertjes en hansops. De rompertjes zijn neutraal dus zonder kinderlijke print wat logisch is omdat het geen bedrijf is voor de AB/TB markt maar voor de medische zorg hetgeen ook geldt voor de hansop die men aanbiedt. Ik moet zeggen de kwaliteit is uitstekend en de prijzen zijn echt heel redelijk te noemen zeker voor een goed en stevig product.

Zelf heb ik al diverse artikelen bij hun bestelt en tot aller tevredenheid.
 

Angel Fluff

Toen ik deze link kreeg van Angel Fluff en ik de website zag had ik meteen zo iets leuk maar wat moeten we er eigenlijk mee want het bedrijf zit in Tennessee USA en is leverancier van wegwerp luiers en wasbare luiers. Ik denk zelf dat er geen mens is die een pak luiers helemaal in de USA gaat bestellen omdat de verzendkosten gewoon absurd hoog zijn. Voor wasbare luiers zijn ze misschien wel interessant maar denk dat we die ook wel dichterbij kunnen kopen in eigen land als je ook nog eens de verzendkosten mee rekent dan zullen ze zeker niet veel goedkoper zijn dan hier.

Echt goedkoop kan ik ze ook niet noemen zeker niet voor de wegwerp luiers met kinderlijke print want daar vragen ze voor een pak van 48 stuks $95 een beetje aan de dure kant zeker als daar ook nog eens een flinke som verzendkosten bij komen dan weet ik wel goedkopere adressen voor dit soort luiers dichterbij en goedkoper.

Ook verkopen ze plastic broekjes ze hebben een groot assortiment maar ook hier zeg ik dat je ze dichterbij voor het zelfde geld of zelfs minder kunt vinden want ook hier weer hele hoge verzendkosten.

Kortom ik vindt het geen meerwaarde hebben dit bedrijfje en zal er zelf niks bestellen omdat het geen ze verkopen dichterbij in Europa ook allemaal te verkrijgen is waarom dan hoge verzendkosten gaan betalen dat is zonde van je geld.

Adultbaby Shop

Ik ben eens gaan kijken op de website van Adultbaby Shop nadat ik deze link had gekregn. Voor mij zelf heeft dit winkeltje weinig te bieden omdat die meer gericht is op mensen met een voorliefde voor plastic en lak en ook voor mensen welke van dokters rollenspel houden niet echt mijn interesse. Maar voor de mensen die er wel van houden is er een ruim aanbod. Ook zijn de prijzen die ik zag en dan heb ik alleen naar AB kleding gekeken redelijk te noemen.

Rompertjes

Een of meerdere rompertjes mogen zeker niet ontbreken bij een uitzet van een AB/TB ze zijn in diverse uitvoeringen te koop. Je hebt neutrale dus zonder baby print welke eigenlijk bedoeld zijn voor mensen met incontinentie en je het beste via medische toeleveringsbedrijven als Maree, 4Care en Save in Duitsland kunt bestellen. Wil je rompertjes met een baby of kinderlijke uitstraling dan zal je toch bij bedrijfjes speciaal voor AB/TB moeten bestellen in het buitenland.

 Hieronder zal ik een overzicht geven van de verschillende modellen rompertjes met een prijsopgave en adres waar je ze kunt verkrijgen ik probeer de goedkoopst mogelijke en de beste hier te plaatsen zodat je zo goedkoop mogelijk uit bent voor je spulletjes.

Bovenstaand rompertje is te verkrijgen via Adult Baby Shop Pipenini en kost tussen de €54 en €59 en je kunt zelfs je naam op het rompertje laten zetten wat bij de prijs is inbegrepen. Ze hebben nog veel meer mooie modellen dus kijk even op hun website.
Het bovenstaande rompertje is eigenlijk bedoeld voor mensen met incontinentie om hun luier op zijn plaats te houden maar ook uitstekend te gebruiken door AB/TB'ers hij is te verkrijgen in wit en marine in de maten smal tot XXL en kosten tussen €16,95 en €19,75 exclusief btw. Ze zijn te verkrijgen via 4Care en medisch toeleveringsbedrijf in Nederland/Belgie.
De hierboven afgebeelde romper is verkrijgbaar via Save Express en kost slechts €15,95 en is te leveren in de maten smal tot XXL. Zelf draag ik deze rompertjes ook en ze zitten heel fijn.
Bovenstaande rompertjes zijn te verkrijgen via Privatina en zijn te verkrijgen in korte mouw uitvoering vanaf €39,95 maar ook zoals hierboven afgebeeld als sweat shirt met lange mouw vanaf €59,95 welke je beide als gewone kleren kunt dragen als je er een broek over draagt omdat ze neutraal zijn. Zelf heb ik diverse van  beide uitvoeringen voor als ik buitenshuis moet. Niemand die dan ziet dat je een luier draagt en dat vindt ik wel zo prettig.
Het hierboven afgebeelde rompertje wordt geleverd door Babykins in Canada en kost circa €25 het ziet er goed uit en kan ook buiten gedragen worden met een broek er over.
De hierboven afgebeelde rompertjes zijn te verkrijgen via Cosy 'n' Dry en kosten circa €22 per stuk.

Adult Baby Shop Pipenini Hongarije

Adult Baby Shop Pipenini in Hongarije is een van mijn favoriete adressen voor het kopen van AB/TB spulletjes. Het is van zeer goede kwaliteit tegen hele schappelijke prijzen en snelle levering. Alles wordt precies op maat gemaakt en naar wens, iets waar ik heel blij om ben omdat ze ook zo rekening houden met kleinere mensen.

Pipenini is vooral bekend om haar spreidbroeken maar ook de andere kleding en spulletjes is zeker een aanrader.

Kortom een bedrijfje waar je zeker zult slagen als je AB/TB spulletjes wilt kopen tegen een betaalbare prijs.