zaterdag 7 augustus 2010

Trainingspants voor AB/TB

Trainings pants worden oorspronkelijk gebruikt bij peuters die in de zindelijkheidsfase zitten. Ze zien er uit als gewoon ondergoed alleen is het broekje voorzien van een plastic beschermbroekje zodat bij een eventueel ongelukje de kleding niet vies wordt. 

Ze zijn ook op de markt voor volwassenen welke af en toe een ongelukje hebben omdat ze niet op tijd het toilet halen. Deze training pants zijn ook goed te gebruiken door AB/TB'ers die toch een soort van luier willen dragen maar ook de mogelijkheid van toilet gebruik willen hebben. Dat gaat heel eenvoudig omdat het pull on modellen zijn die net als gewoon ondergoed eenvoudig kunt laten zakken en daarna weer naar boven kunt doen hetgeen bij luiers veel minder is.


Het nadeel van de training pants is dat ze niet echt bedoeld zijn voor meerdere plassen na een flinke plas moet je echt wel een andere training pant aantrekken.


Trainings pants voor volwassenen worden geleverd door medische speciaalzaken en bedrijfjes welke zich richten op volwassenbaby's en ze zitten allemaal in het buitenland met name Engeland, Amerika waar men deze trainings pants verkoopt. Ze zijn ook niet echt goedkoop in aanschaf maar gaan wel heel lang mee omdat je ze kunt wassen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten