maandag 9 augustus 2010

Rompertjes

Een of meerdere rompertjes mogen zeker niet ontbreken bij een uitzet van een AB/TB ze zijn in diverse uitvoeringen te koop. Je hebt neutrale dus zonder baby print welke eigenlijk bedoeld zijn voor mensen met incontinentie en je het beste via medische toeleveringsbedrijven als Maree, 4Care en Save in Duitsland kunt bestellen. Wil je rompertjes met een baby of kinderlijke uitstraling dan zal je toch bij bedrijfjes speciaal voor AB/TB moeten bestellen in het buitenland.

 Hieronder zal ik een overzicht geven van de verschillende modellen rompertjes met een prijsopgave en adres waar je ze kunt verkrijgen ik probeer de goedkoopst mogelijke en de beste hier te plaatsen zodat je zo goedkoop mogelijk uit bent voor je spulletjes.

Bovenstaand rompertje is te verkrijgen via Adult Baby Shop Pipenini en kost tussen de €54 en €59 en je kunt zelfs je naam op het rompertje laten zetten wat bij de prijs is inbegrepen. Ze hebben nog veel meer mooie modellen dus kijk even op hun website.
Het bovenstaande rompertje is eigenlijk bedoeld voor mensen met incontinentie om hun luier op zijn plaats te houden maar ook uitstekend te gebruiken door AB/TB'ers hij is te verkrijgen in wit en marine in de maten smal tot XXL en kosten tussen €16,95 en €19,75 exclusief btw. Ze zijn te verkrijgen via 4Care en medisch toeleveringsbedrijf in Nederland/Belgie.
De hierboven afgebeelde romper is verkrijgbaar via Save Express en kost slechts €15,95 en is te leveren in de maten smal tot XXL. Zelf draag ik deze rompertjes ook en ze zitten heel fijn.
Bovenstaande rompertjes zijn te verkrijgen via Privatina en zijn te verkrijgen in korte mouw uitvoering vanaf €39,95 maar ook zoals hierboven afgebeeld als sweat shirt met lange mouw vanaf €59,95 welke je beide als gewone kleren kunt dragen als je er een broek over draagt omdat ze neutraal zijn. Zelf heb ik diverse van  beide uitvoeringen voor als ik buitenshuis moet. Niemand die dan ziet dat je een luier draagt en dat vindt ik wel zo prettig.
Het hierboven afgebeelde rompertje wordt geleverd door Babykins in Canada en kost circa €25 het ziet er goed uit en kan ook buiten gedragen worden met een broek er over.
De hierboven afgebeelde rompertjes zijn te verkrijgen via Cosy 'n' Dry en kosten circa €22 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten