vrijdag 6 augustus 2010

Volwassenen luier met babyachtige print

Veel AB/TB'ers willen graag een luier dragen die zo veel mogelijk lijkt op pampers. Er zijn een aantal leveranciers van AB spullen maar ook leveranciers van luiers die dit soort luiers op de markt brengen. Ik moet er wel bij zeggen dat dit soort luiers in vergelijking tot normale incontinentie luiers vrij prijzig zijn namelijk zo tussen de €1.40 en €2,75 per stuk wat aardig aan tikt zeker als je luiers dag en nacht draagt. Voor alle duidelijkheid deze pret luiers zoals ik ze zelf maar noemt worden niet vergoed door het ziekenfonds ook beschik je over een medische verklaring.

De hier boven afgebeelde luier is te koop via Save Express in Duitsland en is te verkrijgen in de maten medium en large en kost tussen de €1,40 en €1,60  per stuk.

De hier boven afgebeelde luier is te koop via Save Express in Duitland en is wat dikker dan eerste en is alleen te verkrijgen in de maten medium en large en kost tussen €1,89 en €1,95 per stuk.

De hierboven afgebeelde luier is van het Amerikaanse merk Bambino en zijn verkrijgbaar in de maten medium, large en extra large en zijn alleen per 2 stuks, 16 stuks en 48 stuks verkrijgbaar de prijs met de huidige dollar koerst ligt voor:
2 stuks circa €2,75 per stuk, 16 stuks circa €1,77 per stuk en bij een hele doos van 48 stuks bedraagt de prijs circa €1,27 per stuk. Alleen zijn de verzendkosten absurd hoog te noemen vanuit de USA naar Nederland en Vlaanderen waardoor ze ineens enorm duur worden.


De hierboven afgebeelde luier nieuwe en ook afkomstig van het Amerikaanse merk Bambino en de luiers zijn ook per 2, 16 of 48 verkrijgbaar de prijs is ongeveer gelijk aan de andere Bambino luier. Ook hier weer geldt de enorm hoge verzendkosten vanuit de USA naar Nederland en Vlaanderen.

Vooral de Bambino luiers zijn enorm populair in het AB/TB wereldje omdat ze heel erg lijken op de pampers die men als kind droeg.

 

2 opmerkingen:

  1. WAt je natuurlijk ook kan doen is een Cuddlz luier kopen en er zelf een bestickering op plaatsen. Dan heb je een luier die aanvoelt als een bambino classico en die je zelf aankleurt...


    dplolly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zelf doe dat met Attends luiers daar plak ik van die tape op die je bij diapertapes koopt een heel stuk goedkoper ook.

    BeantwoordenVerwijderen