zaterdag 7 augustus 2010

Extra grote luiertas

Misschien ben je incontinent of draag je voor de lol luiers buitenshuis en heb je ook ervaren dat de luiertassen welke op de markt zijn niet echt geschikt zijn voor iemand met incontinentie of een AB/TB'er. Er past bijna niks in want probeer jij maar eens 2 volwassenen incontinentie luiers, een rompertje, pak billendoekjes, luierzalf in zo een tas te stoppen dat wordt dan echt proppen.

For Ever A kid biedt luiertassen aan speciaal voor de AB/TB'ers waar dus wel meerdere volwassenen luiers in passen en ook extra kleding voor verschoning bij een ongelukje en tevens ook alle verzorgingsartikelen die je nodig hebt voor de verschoning. De tas is ook handig om te gebruiken als je een nachtje gaat logeren.

De buitenkant is gewoon neutraal dus zonder kinderlijke print waardoor het minder opvalt dat het een luiertas is. De binnenkant is wel voorzien van kinderlijke print waardoor de tas er toch fleurig uitziet en je er gewoon mee over straat kan. De luiertas is niet echt goedkoop te noemen namelijk €128 maar een goeie en mooie baby luiertas kost toch ook al snel €80 of meer. Sandra gaat deze zeker bestellen omdat de mijne al aardig versleten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten