woensdag 18 augustus 2010

Meer volwassenen slapen met een teddybeer ,

Het onderstaande stukje kwam ik tegen bij een Belgische krant. Misschien is het volgende stukje wat ze daar plaatsen dat alle Belgen met een luier aan rondlopen (hihi). Maar vond het een grappig stukje om hier te plaatsen voor de genen die het nog niet gelezen hadden.

De helft van alle Britten kan geen afscheid nemen van een knuffel uit de kindertijd, een derde knuffelt het ding nog vooraleer in slaap te vallen, zo leert een Britse rondvraag. Zelfs zakenlui zeulen hun kindervriend nog mee in hun koffer.
Volgens een Britse hotelketen Travelodge, die het onderzoek liet uitvoeren, duiken regelmatig oude knuffels tussen de lakens op. Een derde van alle volwassenen kan maar moeilijk afscheid nemen van een oude troost vriend en neemt het ding af en toe nog mee in bed.

Prins Charles
Volgens de ondervraagden reduceert de pluchen vriend de stress op het einde van de dag. Meer nog, 25 procent van de heren beweert de knuffel zelfs mee op zakenreis te nemen als herinnering aan thuis. Zelfs Prins Charles reist zelden zonder zijn kinderknuffel, zo beweerde eerder de Amerikaanse auteur Christopher Andersen.

Verloren knuffels

Volgens de hotelketen werden het voorbije jaar meer dan 75.000 verloren gewaande teddy's met hun baasjes opnieuw verenigd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten