woensdag 4 augustus 2010

Introductie

Hartelijk welkom op mijn weblog

Deze weblog is opgezet door Sandra een 22 jarig meisje welke wegens medische redenen luiers draagt en daarnaast het prettig vindt om zich weer peuter te voelen ook wel infantilisme genoemd. Met deze weblog wil ik laten zien dat je ook als je luiers om medische redenen moet dragen plezierige kanten aan kan beleven ondanks je handicap en het voor mij een manier is om incontinentie te leren accepteren en er beter mee leren om te gaan.

Met deze weblog wil ik laten zien hoe of ik van het probleem dat ik incontinent ben sinds mijn geboorte door een spierziekte niet zielig in een hoekje ga zitten piekeren over het probleem van incontinentie maar dat ik juist probeer van mijn beperking en handicap toch zo veel mogelijk te genieten van het leven. Ik doe dat door middel van mij weer peuter te voelen ook wel infantilisme genoemd wat voor mij een manier is om het probleem van mijn incontinentie naast mij neer te leggen en er niet over na te hoeven te gaan zitten denken van het probleem waar ik mee zit maar het gewoon te accepteren dat ik deze handicap c.q. beperking heb en mij gewoon in de rol van peuter mij prettiger te voelen en te accepteren dat ik nu eenmaal dag en nacht om medische redenen een luier moet dragen. Liever zo dan dat ik de hele dag zit te piekeren over mijn medische probleem want denk dat ik dan al gek had geworden van het vele piekeren.


Naast informatie over incontinentie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van incontinentie zoals nieuw materiaal etc. probeer ik ook een zo goed mogelijk en vooral eerlijk mogelijk overzicht te geven van hoe het toe gaat in het wereldje van volwassenen met baby en peuter gevoelens ook wel infantilisme genoemd.


Voor alle duidelijkheid deze website heeft niets te doen met kinderporno en mede daarom vindt u uitsluitend afbeeldingen van volwassenen op mijn website welke afkomstig zijn van website's op internet op het gebied van infantilisme. Neemt u aanstoot aan volwassenen in luiers of als baby/peuter gekleed dan verzoek ik u vriendelijk niet mijn weblog te bezoeken want het is zeer zeker niet mijn bedoeling om andere mensen te kwetsen of te shockeren.


Misschien vraagt u zich af waarom geen afbeeldingen van je zelf op je weblog dan. Het antwoord hierop is dat infantilisme zoals het met een mooi woord wordt genoemd dat een volwassen iemand gevoelens heeft zich weer baby of peuter te willen voelen nog steeds niet in Nederland en Vlaanderen door iedereen begrepen en geaccepteerd wordt en mede daarom een zeer beladen onderwerp is. Ook omdat ik in een klein dorp woon waar iedereen iedereen kent en ik en mijn moeder geen problemen willen hebben is er voor gekozen geen afbeeldingen van mij zelf te plaatsen.


Ik wens u veel plezier toe op mijn weblog en heeft u serieuze vragen op het gebied van incontinentie bijvoorbeeld hoe er mee om te gaan of wilt u gewoon meer weten over infantilisme (s.v.p geen seks gerichte vragen dan mag u altijd een berichtje sturen en zal ik u antwoord geven).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten