vrijdag 6 augustus 2010

Splash About zwemluier



De meeste incontinentie zwembroeken die er momenteel verkrijgbaar zijn, zijn of erg duur en/of zien er erg opvallend uit.
Gedurende de laatste jaren heeft Splash About vele verzoeken gekregen om de Happy Nappy ook in grotere maten te leveren.
Splash About heeft daarom als doel gehad om een product te ontwikkelen die de ontlasting (poep) in de zwembroek houdt, comfortabel aanvoelt en toch zo discreet mogelijk is.
De Splash Shorts incontinentie zwemshort is gemaakt van 1 mm neopreen (materiaal waar wetsuits van gemaakt zijn) en afgewerkt met nylon. De brede boorden bij de taille en benen zijn elastisch en gemaakt van nylon/elastaan. Het is wel de bedoeling dat deze boorden niet te los zitten om de werking optimaal te houden. Aangezien deze zwemshort uit slechts 1 laag bestaat, kan deze perfect onder normale badkleding worden gedragen, zonder dat het er opvallend uit ziet. 


Maattabel incontinentie zwembroeken:






Volwassenen - S  72-80cm  44-50cm 
Volwassenen - M  80-88cm  47-54cm 
Volwassenen - L  88-98cm  52-60cm 





Advies verkoopprijs incontinentie zwembroeken voor volwassenen: € 29,95. 




Deze betaalbare zwemluier wordt geleverd door: Splash About en zijn ook te verkrijgen in de thuiszorgwinkels van Vitaal Groep.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten