maandag 16 augustus 2010

HB Enterprise

HB Enterprise is geen onbekende in de AB scene ze bestaan al bijna 25 jaar. Het bedrijfje werd voorheen gerund door Mommy Hazel die ook het eerste adultbaby hotel had. Mommy Hazel is gestopt en zo ook haar adultbaby hotel maar de verkoop van AB kleding is voortgezet door familie leden van haar.

HB Enterprise is niet echt goedkoop te noemen maar de kwaliteit is wel heel goed wat ik heb gehoord van mensen die er spullen hebben gekocht. Sprak iemand die er ooit is lang geleden een pyjama met voeten had gekocht en die nog steeds mooi is en gedragen wordt. Dan beter wat meer betalen dat je er lang mee doet dan goedkoop en rommel hebt.

Ze hebben ook een goedkopere Z-range die kwalitatief iets minder is maar zeker niet slecht te noemen en misschien beter bij het budget van velen van ons past.


Ze zijn vooral gespecialiseerd in kleding voor sissy baby's maar ze hebben ook een boel andere leuke en mooie dingen. Ga zeker is verder kijken op hun website want zie er wel mooie dingen bij die ik zou willen hebben.


Zeker een winkeltje waar ik mogelijk iets ga bestellen want ze hebben echt mooie dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten