donderdag 5 augustus 2010

Baby kamer op volwassenen grote

Ik denk dat het de droom van iedere volwassene en tiener is met baby/peuter gevoelens om een echte baby/peuter kamer te hebben met een spijlenbed, commode, kinderstoel op volwassenen grote aangevuld met een baby klerenkast en andere echte baby/peuter attributen zoals een luieremmer, potje etc.


Als je beschikt over voldoende ruimte kan je droom uitkomen zonder al te veel extreem hoge kosten een bed met spijlen koop je al tussen de €600 en €900 niet echt goedkoop maar enigszins nog te doen als je een beetje spaart.


Voor een commode op maat van een volwassene leg je al snel een slordige €1400 neer maar dan heb je ook echt wat.

Voor een kinderstoel op volwassenen grote betaal je zo een slordige €589 tot  €799 ook een flink bedrag. Dit zijn eigenlijk wel de duurste uitgaven die je moet doen voor de inrichting van een baby/peuter kamer.

Zelf heb ik mijn baby kamer helemaal in Disney stijl ingericht met Disney gordijnen, Disney muurschilderingen op de muur, Disney behang, Disney lamp en allerlei andere leuke hebbedingetjes voor een baby/peuter kamer van Disney en natuurlijk heel veel knuffelbeesten van Disney.

Maar je kan hem altijd inrichten naar je eigen smaak natuurlijk en naar je eigen budget.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten