vrijdag 6 augustus 2010

Waarom er steeds minder meisjes en vrouwen in de chat komen

Misschien vragen veel mannen en jongens zich af waarom er de laatste tijd steeds minder meisjes en vrouwen in de chats aanwezig zijn. Het probleem is wat ik van veel meisjes en vrouwen hoor die niet meer in de chat komen maar die ik nog wel via andere wegen spreek dat ze enorm balen van een klein aantal jongens mannen binnen de chat die alleen maar zitten te wachten tot er een vrouw of meisje binnen komt en dan meteen in een privé chat gaan omdat ze dan schijnbaar meer durven te vragen aan een meisje of vrouw dan in de openbare chat.

Zelf heb ik het ook al diverse keren meegemaakt dat mannen en jongens die net nieuw zijn op de chat meteen zodra ze binnen komen in de chat ongevraagd privé gaan iets wat veel meisjes en vrouwen best hinderlijk en irritant vinden zo ook ik. Nadat ik hun uitleg wat de chat regels zijn en ze zeg deze even goed te lezen begrijpen de meeste het wel en houden zich aan de regels maar een klein groepje dat heeft waarschijnlijk een betonnen plaat voor hun hoofd en blijven doorgaan met ongevraagd privé gaan of ze zeggen totaal niets in de hoofd chat en wachten op een nieuw meisje of vrouw om daar ongevraagd mee privé te kunnen chatten. Tot dat die het ook zat zijn en vervolgens ook weer verdwijnen en niet meer terug komen op de chat.

Beste heren en jongens leer is een keer te begrijpen dat deze agressieve manier van meisjes en vrouwen benaderen niet echt werkt en dat het alleen maar zorgt dat er steeds minder meisjes en vrouwen nog op de chats komen. Als dat jullie bedoeling is dan moeten jullie doorgaan op de manier waarop sommigen bezig zijn namelijk de hele chat vrouw/meisje onvriendelijk te maken door ze steevast weg te jagen waardoor de vrouwen en meisjes andere alternatieven gaan zoeken zodat ze  niet lastig gevallen worden door een paar hitsige mannetjes.

Gelukkig treden de moderators van de chats nu ook op tegen de genen die steevast ongevraagd privé gaan met name hun die dit steeds bij vrouwen en meisjes doen omdat er herhaaldelijk is geklaagd er over. Ook ik zelf ben moderator binnen ABDLTB club en heb al menigeen op de regels van de chat gewezen maar sommigen blijven hardleers.

Als je privé wilt chatten met iemand gewoon eerst netjes vragen in de hoofdchat aan die persoon en als die persoon toestemming geeft dan pas privé gaan chatten.

1 opmerking: