zaterdag 7 augustus 2010

Suprima plasticbroekjes

Suprima is de naam van een Duits merk gespecialiseerd in plastic beschermbroekjes voor incontinentie. Veel AB/TB'ers dragen deze broekjes ook omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn ze zijn in prijs ook wel duurder dan de plastic broekjes welke je bij apotheek of drogist kunt verkrijgen welke uit Nederland komen maar je hebt ook echt kwaliteit voor je geld.

De importeur voor Suprima in Nederland is de firma Maree een bedrijf in incontinentie en verpleeg artikelen in Liempde. Ze hebben een heel groot assortiment aan plastic broekjes van Suprima en andere spullen voor mensen met incontinentie.

Een van de meest populaire plastic broekjes bij AB/TB'ers is het model 1249 zoals hieronder afgebeeld.
Save Express in Duitland verkoopt via internet ook Suprima plastic broekjes en is in prijs een stuk voordeliger dan Maree. Bestellen via Save Express kan aanzienlijk veel geld schelen.


Voor hun die een medische verklaring hebben wegens incontinentie sommige van de plastic broekjes worden vergoed via het ziekenfonds in Nederland indien u besteld via Maree of Combicare echter niet als u ze besteld via Save Express.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten